Träna hemma: Yoga med barn

Idag är första dagen som jag mår skapligt igen efter en släng av någon slags magsjuka…. imorn väntar jobb igen, men idag har jag bara myst med familjen.

Medan pappan i huset körde ett hårt morgonpass med vikter och flås så tog jag och Smilla och körde lite yoga, hon tyckte att det var riktigt skoj och höll jämt tempo nästan hela tiden =) Hon var så fokuserad på att göra rätt rörelser, min söta lilla tjej.

Tänkte lägga upp några bilder på oss när vi yogar, men fick fundera en stund då de inte direkt är smickrande. Vi bjuder på det idag!

Vi börjar med att sitta i skräddaren =)
yoga2
påväg ner för att göra kobran
yoga3
Vet inte riktigt vad vi göra här, men man ser ju att Smilla är grymt mycket bättre på det här 😉

 

Hur gör ni? Tränar ni tillsammans med era barn?

2 tankar på “Träna hemma: Yoga med barn”

  1. Underbart Linda. Smilla ser ut att vara en fena på yoga..I somras så var jag duktig och sprang intervall träning med min hockey son men det var då det. Nu känns det som latmasken har flyttat in i mig igen tyvärr.

    Ha det gott.
    Kram Kamilla

    Svara

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: