Slutresultat bröstförstoring

[I samarbete med Nordiska kliniken]

Här om veckan var jag på återbesök på Nordiska kliniken där jag opererats både för min rectusdiastas och bröstförstoring. Jag passerade slutkontrollen med flying colours och är verkligen nöjd med slutresultatet. Det känns alltid tryggt att komma till kliniken och träffa Patrik Höjier som är en oerhört kompetent kirurg.

Jag har egentligen inte haft några problem med läkningen efter bröstoperationen, ett ärr som blivit lite vidare än önskat men detta ska vi korrigera när jag själv känner för det. Det kommer att ske i lokalbedövning och är ett litet ingrepp, inget som jag alls oroar mig för.

Veckorna efter operationen var tuffa och jag hade en del ont. Efter en tid fick jag läke-BH:n Freya som jag hade dygnet runt i 6 månader, vilket egentligen var det tuffaste för mig, då jag avskyr bygel-bh:ar. Dock har jag ju stått ut med värre saker (som gördel efter bukplastik) så jag vande mig sakta. Brösten förändras mycket under läkningen och man får verkligen inte ha bråttom. Nu har brösten mjuknat och känns nu nästan som mina egna igen.

Jag gjorde min bröstförstoring för att återforma min kropp efter viktuppgång, graviditeter och amning. Jag var osäker på om jag skulle behövt lyft också, men då jag ville ha ett naturligt resultat struntade vi i det, vilket jag är så glad för.

Tänker att jag ska visa er före och efter bilder som på ett tydligt vis visar förändringen. Det känns så naturligt att se ut som jag gör nu så det är svårt för mig att ens komma ihåg hur jag såg ut innan.

2 tankar på “Slutresultat bröstförstoring”

 1. Hej, jag har bestämt mig för att göra en bukplastik då det visade sig jag har en 6cm diastas när jag var på herniaklinikwn hos Anders Olsson.
  Han berättade att han gör sådana operationer men att en stor bukplastik kostar ca 85.000kr.
  Jag vet ju att plastikkirurger tar samma pris o tänker att de måste väl vara kanske bättre på det estetiska resultatet om man ändå ska göra det vill man ju ha det bästa resultatet liksom.
  Såg att du opererats av honom och på nordiska kliniken?
  Hur blev det?
  Med vänlig hälsning,
  Lena

  Svara
  • Hej,
   Jag är väldigt nöjd med min operation och ångrar inte mitt val av klinik. Jag tänker lägga upp lite fler bilder på magen och resan inom kort. Sök gärna på diastas i bloggen så kommer fler bilder och inlägg upp ❤

   Svara

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: