Så ledsen lilla vän

Idag skulle jag vara i vecka 11 (10+4) och oron skulle nästan vara över. Istället fick jag igår veta att vår bebis dött redan vecka 10 (9+4). Idag är dagen som jag kirurgiskt genom en skrapning kommer att avlägsna bebis från sitt hem.

Jag är så ledsen lilla vän att jag aldrig kommer att få träffa dig. Att jag aldrig kommer få känna dina sparkar och slag i magen. Att storasyster aldrig kommer känna dig sparka på min växande mage eller höra dig skrika och skratta när du skulle varit här. Jag är så ledsen pappa David att du inte kommer få hålla lilla vän i din trygga famn, aldrig kommer känna den välbekanta doften av liten bebis. Lilla vän du som redan är så älskad vi kommer att sakna dig till himlen och tillbaka även om du aldrig riktigt fick börja ditt liv tillsammans med oss ♡

1 tanke på “Så ledsen lilla vän”

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: