Odla i Pallkrage Uppföljning

Att odla i pallkragar har fullkomligt exploderat senaste åren och många fortsätter att se detta som ett enkelt sätt att ha ordning och reda på sin odlingar, så även jag. Nu är det dock minst 4 år sedan vi gjorde i ordning våran odlingshörna så nu behövde den uppdateras lite kände jag. Sagt och gjort så kom jag på en idé, skissade lite och fick hjälp av maken att bygga.

Idén började med att jag ville göra små hus mellan pallkragarna, men slutade med att jag gjorde ett jättehus över alla 4 pallkragarna istället. Jag blev verkligen nöjd. Det blev verkligen ett lyft med det nya huset och lite ny färg på pallkragarna.

Vad tycker ni? Det ska dit armeringsnät vid pallkragarna med, återkommer med fler bilder då!

12 tankar på “Odla i Pallkrage Uppföljning”

 1. Hej!
  Dök på ert bygge på Pinterest. Sååå snyggt! Både min fru och jag skulle vilja kopiera detta, rakt av. Undrar om ni skulle vilja dela med er av era dimensioner på virket ni använt? Sedan är jag nyfiken på vad ni har för dimension på träsargen/ramen som är på marken?

  Tack på förhand!👍😊

  Vänligen
  Mathias Skånberg

  Svara
  • Hej!
   Tack snälla.
   Förlåt för sent svar.
   Vi har använt 45x45mm obehandlade reglar till huset. Ramen på marken ärr 100x100mm tryckimpregnerat virke.

   Varma hälsningar
   Linda

   Svara
 2. Hej,
  Supersnyggt!
  Så skulle jag vilja bygga över barnens odlingar. Vad har ni för ungefärlig höjd både upp till nock och upp till ribban där man går in i ”huset”?

  Svara
  • Hej tack snälla❤
   Ja upp till takstolen/ribban är det ca 180 cm till taknock (ingen av oss är särskilt långa) är det nog ytterligar 70cm. Har inga exakta mått 🙈.

   Svara
 3. Fantastiskt fint! 🌟
  Är det även robust eller borde jag sätta in lite förstärkning här och där om jag vill inspireras och kopiera?

  Svara

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: