Min Diastas – Diastasupproret

Jag har liksom många av er andra mycket besvär av min diastas och får som det ser ut just nu ingen hjälp av landstinget. Men alla som känner mig vet att jag är rätt envis så jag tänker inte ge upp än. Jag har länge vart frustrerad över att vården inte tar oss på allvar. Jag fick nog och startade diastasupproret på Instagram. Min ambition med @diasupproret är att vi ska få en gemensam plattform där vi kan se till att göra våra röster hörda och kräva rätten till vård. Oavsett om den vården består av att få hjälp med rätt träning eller operation!

Dela gärna bilder och era historier till diastasupproret@mrslinda.se

Tagga era inlägg med #diastasupproret och #mammamageupproret

1 tanke på “Min Diastas – Diastasupproret”

  1. Jag vet att min mamma fick detta vid födsel utav antingen mig eller någon av mina syskon. Och det har verkligen påverkat henne genom livet…
    Hon är idag en homeopat och bowenterapeut. Det är ju gratis att kontakta henne om hon kan hjälpa dig att spåna vidare med det här. Hon har hjälpt många med allt möjligt. Jag vet inte om hon kan hjälpa dig med just detta, men hon är grym. (och nej detta är inte reklam, vill bara tipsa) 🙂
    https://www.facebook.com/Bowen-Naturterapi-på-Gärsnäs-gård-447168462125111/
    eller 0708211100

    Svara

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: