Garagedag och inredningsfunderingar

wp-1474656410457.jpg
slipa slipa slipa
wp-1474656463561.jpg
så här såg det ut när vi målat med dammbindare, lägger upp en bild på resultatet i morgon

Idag har vi haft fullt upp med att slipa garagegolvet och impregnera golvet med dammbindare. Avancerat värre javisst!
Det blev riktigt bra och i morgon ska vi sätta upp lister och bära in allt skit i garaget igen. Vi håller på att bestämma oss för vilken köksstomme vi ska ha ute i garaget. Lutar åt IKEA, men ska på möte på Elgiganten på måndag så vi får helt enkelt vänta och se. Kan de matcha IKEAs pris så kör vi på det, man får garanterat bättre service.

Vi var nämligen in på IKEA igår och ville bara få någon som tittade på våran ritning som vi hade gjort i deras program. Vi tog en kölapp och fick hjälp, men denna snubben visste inte om de skulle hinna med oss under kvällen så han bad oss vänta lite medan han skulle prata med en kollega. Han verkade inte få något bra svar och under tiden vi väntade hann hon (hans kollega) ta emot 2 kunder emellan och skriva upp dem före oss på tur för att få hjälp. Så tack vare att vi faktiskt tog en kölapp så fick vi ingen hjälp, då de sa att de inte hann med oss då det var 2 st före. Försökte förklara för tjejen att vi faktiskt var före de två som kom och anmälde sig efter oss, men fick noll gensvar. Blev då rätt så irriterad måste jag säga, så vi gick därifrån.

trött tjej på IKEA
trött tjej på IKEA

Tycker att det var dåligt gjort och dessutom blev vi betraktade som att vi ville tränga oss för i kön……

1 tanke på “Garagedag och inredningsfunderingar”

  1. Det går att boka tid på Ikea också 🙂 gör det så får ni bra hjälp! Inland är det helt enkelt för mycket att hinna med på kvällen. Och tror Ikea är bäst om något uppstår efter vägen. Kan hända att jag är partisk men även insatt 😉

    Svara

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: