Första cykeln efter vårat missfall

IMG_7100

Jaha då var denna cykel över, fick mensen för 3 dagar sedan. Kändes först som en sten i magen, rent känslomässigt, men har sedan klingat av. Jag väljer nu att ta en paus under denna semestermånad som vi faktiskt kliver in i nu. Vi har hela familjen semester Juni ut och då ska vi bara fokusera på att ha det härligt och skönt. Leva i nuet. Så kommande behandlingar får komma senare, vi har inte gett upp hoppet än.

Vi kan i alla fall konstatera att jag fått ägglossning på 3 st letrozol tabletter, så vi kommer att fortsätta den behandlingen nästa cykel som det ser ut nu. Vet att det är många som har det tufft att bli gravida, men just nu känns det rätt ensamt. Jag missunnar absolut inte andra som blir gravida men samtidigt som jag känner en glädje för deras skull känner man sin egen sorg.

I morgon väntar ännu en arbetsdag, men efter det är det SEMESTER!

Tjuvstartade semestern lite idag =)

3 tankar på “Första cykeln efter vårat missfall”

  1. Jag hittade in till din blogg när jag googlade på hjärtformad livmoder, och aldrig har det varit så skönt att inse att jag inte är ensam. Tack för att du skriver! Jag är nyss fyllda 30, har PCOS och fick idag veta att jag har en hjärtformad livmoder. 2 missfall har jag bakom mig och är nu tidigt gravid med kraftiga blödningar, så troligtvis blir det ett tredje. Alla mina graviditeter har kommit till med letrozol, så jag känner verkligen igen mig! Hoppas ni lyckas snart!

    Svara
    • Hej! Det är precis därför jag skriver. Känns ofta som att man är ensam i den här karusellen. Men tror att vi är många som går igenom samma sak. Hoppas att pyret håller i sig trots blödningar. Jag blödde ända fram till v 17 med Smilla. Jag ska påbörja ny letrozol behandling i juli igen, nu har vi tagit en semester paus. KRAM

      Svara

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: