Första bilden är här

Nu har vi fått våran första bild på Ärtan nr 2 som Smilla kallar den. Jag är idag v 8+1 och är alltså i vecka 9. Ärtan är idag 1.5 cm stor och ser frisk ut enligt läkaren.

image

Tycker inte man ser så tydligt på bilderna, men man såg en kropp och ett huvud med ett tickande hjärta i alla fall.

image

Smilla var med mig idag och hon var riktigt spänd över att få se bebis. Hon höll mamma hårt i handen och när läkaren visade på skärmen och sa där är din lillasyster eller lillebror så riktigt studsade hon av glädje. Älskade unge som är så duktig.

Vissa kan tycka att vi vart tidiga med att berätta för Smilla, men jag känner inte så alls. Hon vet ju om varför jag har tagit sprutorna, vart med och hoppas på att ett ägg ska växa och släppa. Var faktiskt med när jag tog mitt graviditetstest och fick veta direkt. Jag var noga att förklara för henne vad det innebär och att risker finns att det kanske ändå inte blir en bebis. Hon har undrat och frågat massor och vi har svarat så ärligt och okomplicerat som möjligt.
Det känns verkligen som att vi gjort rätt ❤

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: