4 tankar på “Kontakta mig”

 1. Hej Linda!
  Härligt att läsa om din bröstoperation! Jag har samma plan men lyft till hösten. Just nu ligger jag på Herniakliniken i Sthlm efter op i morse av Anders Olsson. Du vet ju hur det känns…
  Mitt ärende tog dock en helomvändning för en vecka sedan på Regionkontoret (Halland). Jag berättar gärna mer om det här när jag är lite piggare. Då ska jag också börja bestrida beslutet.

  Hälsning från Helena Kylin

  Svara
 2. Hej Linda!
  Jag undrar hur det går med Thujahäcken Smaragd?
  Planterade själv en för ett år sedan och tänker att det är dags att börja klippa den lite. Har även bevattningsslang som jag nog kommer ha på i år med samt gödsla. Min var 100-120 cm när vi planterade den.
  Hur har du gjort med klippning och bevattning samt hur ser din Thuja ut idag? Ska du forma den typ kantig eller behålla den toppig?
  Mvh
  Anna

  Svara
  • Hej.
   Det går hur bra som helst. Den är nog 170 hög nu men den ska få växa lite till innan vi börja trimma topparna. Vi vattnar inte så ofta men när vi vattnar vattnar vi många timmar oftast med droppslang.
   Smaragd ska man inte toppa så länge man vill att den ska växa och bli högre då den slutar växa på längden när man tar av topparna.
   Mvh
   Linda

   Svara

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: