Dyraste inköpet till bebis – Barnvagnen

Japp i lördags på väg hem från underbara baby mässan stannade vi till i Barkarby på Babyproffsen. Vagnen vi var ute efter  fanns inte med på mässan.

In kommer vi i alla fall och där står den vagnen som vi suktar efter, dock var jag lite osäker på storleken på vagnen. Den vagnen vi tittat på fanns liksom i en lillebror och en storebror kan man säga. Men efter att vi fått en underbar hjälp av säljaren Hanna som visade olika barnvagnsmodeller, jämförde, tog isär, satte ihop och mätte. Hade vi bestämt oss.

Så eftersom de lyckligtvis hade vagnen på lager blev vi igår med barnvagn =) och det blev………

en Emmaljunga Viking Outdoor med liggdel i färgen Olive och sittdel i färgen Timber.

Härliga Hannah som också är gravid i vecka 15, hjälpte oss att komma fram till vilken vagn det var vi ville ha

 

Pratade en hel del med säljaren Hannah och ägaren av butiken Anna som var supertrevliga och duktiga. Vi hoppas på en fortsatt vänskap och många roliga samarbeten i framtiden =)

Förvänta er kommande bildbomb på den nya vagnen 😉

3 tankar på “Dyraste inköpet till bebis – Barnvagnen”

  1. Åh vad roligt med barnvagnsköp. Jag som varit barnvagnstokig sedan jag var barn gillar sånt. Nu när våra barn är stora har intresset lagt sig lite. Men när de var små var det som värst. Törs inte ens säga hur många vagnar de haft. Pss…jag har tvingat R att vi måste spara en vagn var som barnen haft. Visst tar de mycket plats i kallförrådet men det är det verkligen värt.

    Vagnen ser så fin ut Linda.

    Kram Kamilla

    Svara

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: