Cykeldag 11 med letrozole behandling

IMG_7100

Jaha nu var man igång igen då med en massa hormoner. Jag som kan vara rätt så svajig i mitt humör utan en massa hormoner har känt av denna kur mer än innan. Jag ger tabletter ännu ett försök då jag inte känner mig riktigt redo att börja med sprutorna igen. Dessutom kan jag gå privat när jag tar tabletter, vilket gör att jag slipper gå och träffa Dr. Hemlin som ger mig ångest varje gång. Jag går och mår dåligt bara för att träffa honom, han är säkert en jätteduktig läkare men saknar empati och förståelse. Upplever honom som kall och brysk tyvärr. Nu har jag tagit 3 tabletter Letrozole i 5 dagar och ska på kontroll i morgon för att se om något vuxit till sig.

Jag hoppas att det givit resultat denna gången, skulle va skönt om kroppen svarade på behandlingen. Känslorna och tankarna är just nu väldigt spretiga, vet inte riktigt om vi är redo för att bli gravida igen, men samtidigt kan jag inte bara vänta heller.

Uppdatering om hur läget ser ut kommer imorn.

För övrigt så väntar en Kickoff med jobbet imorn, med spännande föreläsningar och lite festligheter på kvällen.

7 tankar på “Cykeldag 11 med letrozole behandling”

 1. Trillade in här efter en sökning om letrozol. Jag har bläddrat tillbaka under din kategori ”graviditetsplaner” och undrar om ert första barn blev till med hjälp av hormoner och vilka? 🙂 Befinner mig själv mitt uppe i vägen mot att få bli tre.. en tuff väg som just nu känns väldigt mörk, men hoppet är det sista som lämnar sägs det så vi försöker fortfarande att hoppas.

  Svara
  • Våran första dotter blev till emellan behandlingar av pergotime =) en ren lyckoträff efter ett MF. Denna gången när jag blev gravid som tyvärr slutade i MA (missedabortion)använder sprutor med puregon. Nu chansade vi och provade högsta dosen av letrozol och det verkar som att det kan funka. Jag fick positivt på ägglossningsstickan idag. Hur länge har ni försökt?

   Svara
 2. Okej.. Vad bra att du fått positivt på stickan 🙂 Jag hoppas också på positivt nu i dagarna, ska på VUL på torsdag (cd11) och hoppas det är något som vuxit till sig då.

  Vi har försökt i två år. Gått igenom flera Pergotime försök som resulterade i ett MF. Genomgått spolning och titthålsoperation. Hade sedan ett uppehåll från hormoner i två månader och sedan provat Letrozole (fjärde omgången nu), blev gravid med Letrozole men även det slutade i MF. Nu hoppas vi att det ska funka denna gång.

  Svara
  • Ja verkligen, det hade vi inte förväntat oss. Vi håller tummarna att något ägg växer för er också.

   Hör gärna av dig och berätta hur det går. Kram

   Svara
 3. Hej Har tagit Pergotime tidigare och nu Letrozol men fick beskedet idag av min läkare att jag inte få ta fler kurer av Letrozol. Undrar hur många kurer du tagit ?

  Svara

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: