Bara 24 timmar..

Önskar rätt ofta att dygnet hade fler timmar. Det finns så mycket att hinna med. Jag vill ta hand om familj och hus, sköta mitt jobb, träna, äta rätt och hinna med att blogga om alla saker som rör sig i mitt huvud…. men hinner inte riktigt med.

Har en massa inlägg som ligger på vänt jag har en plan och en idé, måste bara få till tiden att skriva ner dem med. Att det ska vara så svårt? Dagar som denna då vi haft fullt upp hela dagen. Då passar jag på att skriva så här precis innan läggdags. Imorn ska jag upp och jobba, kliver upp 6 ska lämna dottern på förskolan. Slutar 17 hämta lilltjejen hem och laga mat, umgås, träna sen är ytterligare en dag förbi. Innan man ens hunnit blinka.

Jaja bäst att jag försöker sova nu, kanske blir det nästan 7 timmars sömn 😉

Godnatt!

image

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: