Att någonting gjort med liten bebis….. bärsele och sjal

Halloj!

Vi har världens sötaste och gladaste lilla bebis. Hon vill dock inte vara själv långa stunder på dagarna. Vilket har resulterat i trötta armar och ryggar för hennes föräldrar och speciellt för mig. Hon vill ju mest vara hos mig. 

Det jag dock lär mig mer och mer är att ta tillvara på de hjälpmedel jag har hemma. I början använde jag trikåsjalen men den blev snabbt ostabil och sladdrig. Heli är snart 3 månader och väger redan ca 6.5 kg. En ganska stor tjej ❤

Första gången jag sjalade upp var med trikåsjalen på BB 1 dygn gammal bebis ?

Har länge burit fram på magen och kommit på bra knep för att kunna amma i sele och sjal. Älskar min ringsjal och den har jag nästan alltid med mig när vi ska någonstans då det går fort att sjala upp.

Sist var vi på bröllop och det funkade kanon!

Har många olika selar och sjalar men bla babybjörn används sällan då den inte känns bra att ha länge. Får ont i ryggen sedan tycker jag inte att hon sitter bra i dem heller.

 Idag är det dags att prova på att bära på ryggen då hon är en stabil bebis på nästan 6,5 kg innan hon ens är 3 månader. Tog hjälp av maken för att få upp henne och där satt hon nöjd vaken som sovandes i nästan 2 timmar.

 När jag sedan på ner henne så stod jag på knä med ryggen mot soffkanten och på ner henne där. Hon sov gott och jag på henne i vagnen. En lyckad transfer kan man säga. Men i vagnen sov hon ca 10min så vakna hon. Men efter lite amning nu så ligger hon nöjd intill mig ❤ 

Sedan kom visst storasyster och busade lite med ❤❤

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: