Ärlighet?!

Undrar hur många gånger man fått frågan om det inte är dags för ett till barn snart? Är du inte är sugen på ett till barn? osv.

Undrar hur många gånger man dragit en vit lögn?

  • Jag är nöjd som jag har det.
  • Njae nu börjar man ju tycka att det är lite praktiskt igen när Smilla blivit så stor.
  • Nee inte sugen på det, då det var så jobbigt att vara gravid (visst hade jag det jobbigt som gravid, men skulle absolut göra det igen för att få ännu ett mirakel)
  • Passar inte riktigt just nu osv.
Har aldrig känt mig så vacker som när jag var gravid
Har aldrig känt mig så vacker som när jag var gravid

Ibland har det ändå slunkit ut att vi gärna vill ha ett barn till, men inte allt för ofta. Vet egentligen inte varför det ska vara sånt hysch pysch om det hela. Vi är nog inte ensamma om att ha lite problem med att få barn?! Men varför pratar inte folk om det? Jag har precis fått fast tjänst där jag innan hade vikariat så för mig handlade det kanske om att inte skylta för den sakens skull.

Den brutala sanningen är att jag väldigt gärna vill ha ett barn till, men det fungerar inte riktigt på egen hand. Så nu i och med den fasta tjänsten som jag fått blir det officiellt. Vi vill ha ett till barn och ska påbörja första hormonbehandlingen inom kort. Då jag har PCOS så behöver jag hormoner för att få ägglossning utan ägglossning – inga barn.

Smilla i magen
Smilla i magen

Längtar efter att ha den där känslan i kroppen som man bara har när man vet att man bär runt på ett litet liv där inne

 

 

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: