Är det bara jag som blir lite galen som förälder ibland?

Älskade skrotfia
Älskade skrotfia

Vi har haft en mysig dag idag här i familjen, lite trilskandes till och från men inget stort.

Nu till det som fick mig att nästan bli galen, skitlöjligt kanske, men känslan är dock densamma.

Smilla har alltid gosedjur när hon sover och det händer ibland att hon vill byta gosedjur. Fine klart hon får göra det, men inte när vi redan lagt oss. I veckan kom hon på att hon ville byta precis när hon skulle till och somna, jag blir ganska irriterad och vill egentligen inte låta henne byta just precis då. Vi pratar om att man får känna efter innan man lägger sig om man vill byta djur innan man lägger sig. Hon säger ok och somnar efter en stund. Sedan händer samma sak ikväll precis när det låter som om hon ska somna så sätter hon sig upp och vill byta sitt gosedjur. Blir arg och ledsen när jag påminner henne om att vill man byta gosedjur får man göra det innan man lägger sig. Hon säger att hon glömt bort. Tittar på mig med sina krokodiltårar och jag låter henne byta gosedjur….. man kan ju undra vem jag blir mest galen på mig själv eller henne?

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: