Äntligen ledig på riktigt

Imorn går jag på min semester, ja det blev en semester i år trots allt. Jag är dock lite snuvig och hostig fortfarande men kommer ändå bara njuta av hemester.
I år har vi lyckligtvis mycket att göra hemma med många små projekt nu när största projektet att bygga pool är avklarat. Såklart kommer ett inlägg om bygget inom kort 👍. Under tiden får ni se hur mycket det redan växer i vårt härliga pallkrageland.

Några av de projekten vi håller på med i år är:

– pool (avklarat)

– altanbygget runt poolen (avklarat)

– staket runt pool

– staket mot allmäning

– grillpergola

– hörnpergola med humleodling

– återställning av gräsmattan efter att grävare fart omkring på tomten

– hus över hallonbuskar (lika som över pallkragarna

Så ja det finna att pyssla med!

2 tankar på “Äntligen ledig på riktigt”

  1. Jag har satt upp ett Humlebo och sätter gärna up mer. Men jag har ingen aning om väderstreck eller soligt eller skuggigt. Riktigt trevliga bilder och info som jag sparat. Tack på förhand. Bästa häls. lennart

    Svara

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: