Utmaning – svara på dessa frågor

Fick en utmaning av härliga Linda ☺ att svara på dessa frågor.

1. Vilken är din favoritglass? laktosfri sia vaniljglass, jag vet skittråkigt men så är det.

2. Vad skulle du göra om du vann en miljon, även om du lever i ditt drömliv? Lägga dem på något större, typ starta något ideellt arbete. Detta självklart om jag redan har allt jag vill ha ☺

3. Vilken är utan tvekan din bästa tvserie? Just nu är det utan tvekan sons of anarcy

4. Hur hanterar du en situation om du är i ett stort rum med massa folk och du ingen känner? Jag gör det jag är bäst på….pratar. Går runt och presenterar mig, minglar och nätverka ☺

5. Vad är du nöjdast med med dig själv och varför? Här måste jag nog svara som Linda att jag är nöjd att jag har ett driv som alltid leder mig till nya äventyr.

6. Hur länge har du och din man/sambo varit ett par? snart 14 år

7. Om du hamnar i ett bråk, hur hanterar du det, är du den som tar fighten eller som tar emot? Jag står oftast upp för mig själv eller dem jag bryr mig om. Men kan också backa om jag har fel eller om det inte är ”lönt” att fortsätta.

8. Vad dras du till för bloggar, vad är viktigt på en blogg, vad ska finnas med anser du? Personliga och ärliga bloggar som inte är så snäva i vad de skriver om. Gillar när man får en känsla av att man får en inblick i någons liv. Sen kan jag också uppskatta rent informativa bloggar också, men det är inte dem jag följer.

9. Vem är bästa programledaren anser du på tv?, varför? Oj ja den var svår. Tror aldrig jag har tänkt på det och kan nog inte heller svara på denna fråga.

10. Har du träffat någon kändis och pratat med & i vilken situation var det då i så fall? Jag har väl stött på några men det har inte vart något exeptionellt eller så.  Sist var det Kristin Kaspersen på ett event som jag var på. Hon var verkligen jättetrevlig.

11. Vilken är den roligaste sporten att utföra eller se på? hmm tittar inte nämnvärt på sport. Stora mästerskap kanske då man kan hejja på Sverige ?
Själv gillar jag ju ridning men rider inte idag tyvärr.

Jag utmanar: Anna Linda Jennifer att också svara på dessa frågor och utmana andra att göra likaså.

4 tankar på “Utmaning – svara på dessa frågor”

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: