#Tjejlyx2016 Kvällen & Natten

Efter dagens föreläsningar och vina vinster samt grymma goodiebags var det lite spalyx som väntade. Denna ljuvliga spatid avnjöt vi på Stenungsbadens mysiga spaanläggning. Till och med solen lyste en stund och då passade jag och Christine  badade i havet, en annan vill ju passa på det är ju inte så ofta jag är på västkusten numera. Doppet var uppfriskande kan man ju säga, och resterande av tiden spenderades i varmare källor man säger så 😉
20160711_213936.png
När vi kände oss klara gick vi för att göra oss i ordning inför kvällens middag på Restaurangen Koookaburra och efterföljande party. Vi åte en smarrig midddag, som var både gluten och laktosfri, nja min 3 rätters var lite modifierad men ack så god.
3-rätters middag som bestod av: Skagen kanapé, Oxfilé med tillbehör och Cremé Bruleé. I restaurangen var det full fart med trubadur och svensexa & väldigt glada människor. Resurangen bjöd på trubadur och skön miljö, kanske var det dock lite högt tryck för de nya i personalen, de hade precis öppnat upp för sommaren och kanske inte hunnit arbeta in riktiga rutiner ännu.
Vi gav oss sedan av till ett dansgolv fullt av människor, där en DJ spelade och vi dansade natten lång, ända tills de stängde faktiskt. Ont i fötterna? japp väldigt!
Vilket gäng vi var, all goa och glada tjejer, så olika, så lika, kunde inte ha blivit bättre. Är tacksam för att jag fick träffa er alla, Ni är fantastiska!

Stort tack till fotograf Skoorell Photography samt Christine som tagit de andra bilderna.

IMG_6034
min goda salladsförätt istället för Skagen kanapé

Avslutar med en bild på dagens och kvällens eventfixare. Tack Linda för gott samarbete, puss.

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: