Precis kommit hem från sjukgymnasten och domen blev

2016-03-10-14.12.28.jpg.jpegJa jag har vart iväg en sväng till sjukgymnasten Erik på Apalby Friskcenter. Han var väldigt noggrann, lyssnade på vad jag hade att säga och sedan undersökte han min kropp. Jag är liksom skev i  kroppen, har en rotation där jag lutar mer åt vänster. Jag stödjer på vänster benet då högra höften är högre upp, varpå höger ben blir lite kortare och hänger lite i luften. Inte nog med det så är mitt bäcken felpositionerat, det lutar som att jag fortfarande ska vara framtung. Troligtvis en kvarleva från graviditeten med Smilla. Men det fanns hopp, jag skulle börja med några enkla övningar för att räta till lite i bäckenets pensionering och nästa gång ska vi klura ut en plan för resten. I takt med att foglossningen ger med sig så sa han att vi ksulle öka på träningen mer och mer. Förhoppningsvis ska jag vara någorlunda redo att börja jobba på bil igen i slutet av April.

nu ska jag lägga mig i soffan och vila lite innan det är dags att hämta min lilla tjej på dagis.

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: