Panikångest! Paketet från jollyroom försenat!

Hjälp vilken ångest jag har och känner mig som en värdelös mamma. Skuldbelägga mig själv på alla vis jag kan.

Jag har i 2 dagars tid försökt och prata med jollyroom.se om min beställning jag har skickat mejl -inget svar, och jag har ringt. Det enda svaret jag får av de stackars tjejerna som sitter i kundservice är att de har hög belastning på lagret och att det därför inte hunnit packa min order. Ja kontentan av det hela är iallafall att jag kommer sitta här på fredag när min lilla tjej fyller 4 år och förklara att hennes presenter inte har hunnit komma. Jollyroom.se lovar en leveranstid på 2-4 dagar och de håller inte den tiden nu. Dessutom är det inte bara paket från mig och David utan det är paket med från andra släktingar som valt att beställa med oss för att slippa extra fraktkostnader….. vad fasen gör jag nu då?

Jag är enormt besviken på att så stort och framgångsrikt företag har så torftigt bemötande och dålig service!

Just nu har vi en gråtandes mamma här hemma som har lite smått panik känns som att man ska bryta ihop lite nu och sen försöka komma på en lösning.

Förslag?

5 tankar på “Panikångest! Paketet från jollyroom försenat!”

 1. Det är bara Saker. Spring ner på TGR och köp lite strunt för saken skull så hon har något att öppna, nått spel lite pyssel och sådär. Gör en tårta, sjung och fira hennes dag med kärlek. Det är vi som gör dessa materiella ting till något, vi är det bästa barnen har och jag lovar dig att hon kommer bli glad vad ni än hittar på för henne på födelsedagen <3

  Sen är det ju tyvärr så här när man beställer från ledade företag under jul, black friday och adventskalendrar och ja vad vet vad, superrabatter hela tiden så förstår att de har hög belastning. Men jätte tråkigt såklart, de borde ändra deras information om leveranstiden kanske så att en inte blir besviken. Pussa Smilla från oss på fredag!

  Svara
  • Tack vännen, när man är mitt uppe i det är det svårt. Kanske har jag lite svårt att kontrollera känslorna nu med…. hormonmonster som jag e 😣😭

   Svara
 2. Typiskt!! Men gör som Linda sa å köp nått litet bara för att. Smilla kommer att bli glad bara av att bli firad tillsammans med er. Se det sen positivt…nu har du ju alla julklapparna klara!! =) Håller tummarna att sakerna trots allt ändå dyker upp tills på fredag. Kram på Er

  Svara

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: