Nakenkatten Skuggan

Som vi längtat efter denna lilla krabat. När han äntligen fick komma hit kändes det hur bra som helst och Smilla och Skuggan blev omedelbart vänner.

image

Vi hade ju valt just en nakenkatt då David är allergisk. Han har dock aldrig reagerat mot nakenkatt, vi har testat innan hos min vän som har två stycken och hälsat på hos uppfödaren. Utan att David känt av sin allergi. När vi kom hem så kändes det bra och inga allergisymtom. Efter ca 24 timmar börjar Davids näsa och ögon rinna, vi trodde först att han var förkyld, men det visade sig vara hans allergi tyvärr. Vi stod nu i en väldigt jobbig situation, som vi naturligtvis orsakat oss själva. Vi visste att det fanns en risk, men trodde verkligen vi eliminerat den.

Nu var vi tvungna att berätta för vår dotter att Skuggan måste flytta hem igen…. Det gick ganska så bra att prata med Smilla om det, dock var hennes första tanke att pappa skulle flytta. Efter en stunds pratande så förstod hon varför Skuggan var tvungen att flytta. Hon har saknat honom idag, men inte vart jätteledsen.

Idag har Skuggan flyttat hem till uppfödaren igen och vi saknar honom redan väldigt mycket.

image
Mysigt att krypa ner i vagnen ☺
image
Ännu mysigare att sitta innanför tröjan

Idag har vi sanerat hemmet och har en massa tvätt att tvätta. Sen har vi massor med kattprylar som vi måste göra oss av med.

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: