Mammalyx – naglar och ögonfransar

(Detta inlägg är i samarbete med Amazing art by Kim)

Idag har jag och magen släpat oss utanför dörren för att fixa lite naglar och ögonfransar hos Amazing art by Kim. Jag försöker unna mig lite mammlyx 1 gång i månaden minst för att jag vet att jag mår bättre av det. Det är sällan som jag orkar sminka mig numera så det underlättar och jag känner mig piggare när jag vet att jag ser ok ut ändå.

Naglarna gör att jag själv känner mig lite finare, medan fransarna gör att jag ser betydligt mycket piggare än vad jag egentligen är.

Dessutom är båda tjejerna Kim (som gör fransarna) och Lina (som gör naglarna) supermysiga tjejer som jag gärna sitter och snackar bort ett par timmar med!

Dagens naglar som Lina fixade blev en mild fransk maikyr med små spetsdetaljer. Så fina och jag blev verkligen nöjd.

Sedan var det dags att göra fransarna och idag gjorde vi mest volymfransar, de är de som verkar sitta bäst på mig. Dessutom tycker jag att de sitter skönast och tynger inte ner ögonen. Det kommer fler bilder på fransarna, men här kommer de jag tog idag. Det som var jobbigast idag var att ligga på britsen medan Kim satte alla fransarna, det gjorde så ont i fogarna. Med hjälp av kudde och filt för att stötta och lite lägesändringar under tiden så fixade det sig bra ändå.

 

Jag kan verkligen rekomendera dessa tjejer och dessutom får ni rabatt om ni anger MrsLinda när ni bokar. Då får ni hela 15% !

1 tanke på “Mammalyx – naglar och ögonfransar”

  1. Håller med dig mammalyx är så viktigt. Det är så skönt att åka iväg de där timmarna och bara bli ompysslad. Visst känner man sig både piggare och finare när man fått fixa till sig liten stund.
    Vilka fina fransar. Jag är också sugen på fransar men alla de 3 gånger jag testat har det inte funkat. Tror att det är något i limmet som jag inte tål. När min Malin nagelteknolog som även gör fransar får sitt nya lim kanske jag vågar prova igen.
    Ha en fin kväll Linda.
    Kramis Kamilla

    Svara

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: