Lyxiga ögonfransar i västerås

wpid-received_953458954691310.jpeg

Här om veckan var jag och gjorde ögonfransar hos en driftig ung tjej Rebecca som äger Beccastyle. Hon har jobbat som fransstylist I 1,5 år. Hon håller till på Barbie and Ken som ligger mittemot Sigma och Waynes Coffe i Västerås City. Hon är diplomerad och certifierad inom singel- och volymfransar.wpid-received_953458958024643.jpeg

Singelfransar är när man sätter en syntetfrans på en naturlig frans. Med volymfransar använder man istället mycket tunnare och lättare fransar. På så vis kan man kan sätta flera fransar på en naturlig frans. Både singel- och volym fransarna finns i en mängd olika längder och böjar så att de ska kunna passa allas ögonform och önskemål. Man tappar normalt ca 1-5 naturliga fransar om dagen och förlängningarna följer då med, därför behöver man fylla på fransförlängningen efter ett par veckor. Singelfransar ger ett mer ”naturligt” mascara resultat. Men det går att göra ”naturliga” volymfransar också genom att inte sätta så många fransar på en frans. I övrigt ger volymfransar en mycket tätare och fluffigare look än singelfransar. Hållbarheten på volymfransar är några veckor längre än singelfransar.

så här fint blev det
så här fint blev det

Vad gjorde jag då? Jo jag gjorde singelfransar och är fortfarande nöjd med resultatet. Det bästa är att man alltid slipper att sminka ögonen. Det tog lång tid att göra men är så nöjd, och den tiden spar jag in på att slippa sminka mig. Enda gången jag sminkat fransarna med lite mascara var när jag var på lanseringsfesten för houzz. Vilken kväll det var, återkommer senare om denna.

 

Vill du göra fransar? Jag kan nu bjuda på en rabattkod som gör att du får 10% i rabatt när du skriver in ”mrslinda” i rabattkodsfältet!

Kolla in Beccastyle på Facebook eller på henne Hemsida

Nu ska jag ta och sussa. Ska ju jobba imorn =)

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: