Lurad av Sellpy

Jag köpte en kofta på tradera trodde jag men när jag skulle betala koftan som jag köpt på tradera så blev jag nästan tvingad att bli medlem på Sellpys hemsida. 
Jag får ett vinnarmail där det står att jag ska klicka här för att betala. Jag klickar där men kommer ingenstans utan att bli medlem så skickar följande mail till dem.

Jag:
Hej!
Jag vill kunna betala varan utan att behöva bli medlem hos er.  Hur gör jag detta? Har vart inne på er sida men kommer ingenstans utan att logga in. Jag vill inte ha något konto hos er.  Skicka bankgironummer  så betalar jag mer än gärna

Sellpy:
Hej Linda

Tack för ditt mail!

Vi kommer en snar framtid att enbart ha kvar möjligheten att betala ordrar hos Sellpy med Kort eller via Bankgiro, via ett skapat Sellpykonto. Du kommer genom Bankgirobetalningen att erhålla ett personligt OCR-nummer, vilket säkerställer snabbare och säkrare hantering av betalningen.

Att skapa ett konto hos oss för betalning förbättrar överblicken över dina ordrar, och du kan genom din Sellpy-sida se status för leverans, returer, reklamationer och helt enkelt få en bättre helhetsupplevelse som köpare. 

Önskar dig en fin fortsatt dag!

Jag:
Hej!

Jag förstår det men vill inte ha ett konto hos er. Det var inget som framgick i annonsen att jag måste ha ett konto hos er för att kunna buda på varan. Vad är vitsen att handla genom tradera då? Antingen vill jag betala utan att vara medlem eller så vill kag avbryta köpet. Detta gäller följande vara! Masai, Kofta, Strl: M, Svart, Skick: Normalt (275135515)

Sellpy:
Hej Linda

Tack för ditt mail!

Vi kommer en snar framtid att enbart ha kvar möjligheten att betala ordrar hos Sellpy med Kort eller via Bankgiro, via ett skapat Sellpykonto. Du kommer genom Bankgirobetalningen att erhålla ett personligt OCR-nummer, vilket säkerställer snabbare och säkrare hantering av betalningen.

Att skapa ett konto hos oss för betalning förbättrar överblicken över dina ordrar, och du kan genom din Sellpy-sida se status för leverans, returer, reklamationer och helt enkelt få en bättre helhetsupplevelse som köpare. 

Vi har kvar plusgiro denna vecka! NUmmer: 739 788-8, ange ditt traderaalias som meddelande!

Önskar dig en fin fortsatt dag!

Jag:
Hej!
Nu har jag betalt in med mitt alias som ocr.
Jag kommer inte att handla mer från er och jag anser att ert sätt att använda er av tradera för att skap er egen kundkrets på ett väldigt påtvingat vis är väldigt fel! 

Jag har hört av mig till tradera, dels om ert bemötande tidigare och om era försök att påtvinga medlemskap.

Sellpy:

Hej LInda! Vi är ledsna att du känner på detta sätt och hoppas att du kan överväga att återkomma till oss som kund i framtiden!

Önskar dig en fin dag!

Det blev ett långt inlägg och jag brukar inte hänga ut företag på detta vis. Jag kände mig lurad och vilseledd av deras tradera annons. Nu i efterhand är jag mycket glad att jag inte blev medlem och stod på mig. Har hört att fler stött på problem med Sellpy. Har du det? Vad hände då?

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: