Lösögonfransar av Amzing art By Kim

wpid-2015-11-22-15.57.13.png.pngI veckan som varit var jag och gjorde ny fransförlängning hos Amazing art by Kim. Det var dags för en påfyllning och jag kände att det var dags att prova någon ny franssylist.

Kim startade AmazingArt 2014. Hennes ambition är att kunna erbjuda skönhetsbehandligar av hög kvalite till et rimligt pris. Alla ska ha råd att få känna sig fina! Kim Rämet har tidigare jobbat inom måleribranschen, men valde sedan att helt byta bana. Ho har gått skönhetsutbildningar och håller sig ständigt uppdaterad med nya utbildningar, allt för att kunna möta kundernas efterfågan och behov.

Kim Rämet
Kim Rämet

När jag kommer dit möts jag av en positiv och väldigt trevlig tjej! Lokalen ligger lite off från centrum, men helt klart värt att åka nån kilometer utanför stan där man faktiskt kan få parkera gratis, då Kim har en egen kundparkerein. Behandlingen tar ca 1,5 timmar och då har jag sedan supersnygga fransar som kan sitta upp till 6 veckor =). Man märker att Kim är nogrann och tycker att sitt jobb är roligt, ja den stunden jag är vaken…. jag sover nog mer än jag är vaken under behandlingen =)

Så här fina blev mina lösögonfransar
Så här fina blev mina lösögonfransar

Jag kan varmt rekomendera Kim om du vill ha snygga lösögonfransar till ett rimligt pris!

Nu kan jag även erbjuda alla mina läsare på 15% rabatt om du anger mrslinda vid bokningen

1 tanke på “Lösögonfransar av Amzing art By Kim”

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: