KUB Mama Mia

Eftersom vi inte har KUB här i Västerås än så fick vi åka till Mama Mia i Kista istället. Igår var det äntligen dags att se plutten igen. Oron hade hunnit växa till rejält igen och jag var så rädd att man skulle upptäcka att plutten var död. Vi såg ganska på en gång att så inte var fallet utan där inne fanns en livlig liten krabat ❤. 

Risken för kromosomavvikelser var desssutom mkt liten så detta är inget vi kommer tänka på ytterligare. Så skönt att se plutten och att den mår bra. Dock var den lite envis och ville inte riktigt visa sig i profil, vilket behövs för att göra mätningen. Barnmorskan var rätt så hårdhänt mot min mage men förklarade att det kan få bebisen att vända sig. Detta lyckades dock inte. Då fick jag instruktionen att gå och kissa, men bara en liten skvätt för att sedan komma tillbaka. Det där var ren tortyr fö4 jag hade ju hunnit bli kissnödig och sedan skvalade toaletten så där skönt så att knipa av blev nästintill omöjligt. 

Lyckades ändå och när jag kom tillbaka lyckades vi få en bild som var godkänd sedan var vi klara och medan Barnmorskan räknade på siffrorna så gick jag och kissade färdigt ?

Hur jag mår i övrigt kommer det ett inlägg om, men jag mår fortfarande rätt så dåligt. Det är därför jag inte orkat uppdatera er här på senaste. Dock skriver jag en del inlägg på instagram, helt enkelt för att det går fortare. Kika in mig där ?

Självklart ska ni få se sista ultraljudsbilden med, tagen igår v 13+3.

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: