Jobbiga dagar med många funderingar 

Vissa dagar är så jobbiga. Tankar som snurrar och saker som ska göras. Smärta utan dess like både själsligt och fysisk. 

Det börjar alltid lika, man inbillar sig att nu borde det väl ändå vara våran tur. Man känner efter får en massa symtom,  sedan är det som att kroppen ger upp och med det kommer blodet smärtan och sorgen. Sorgen över att inte lyckas.

Varför ska det vara så svårt för oss? Säg nu inte att jag ska slappna av och det kommer när det kommer för det hjälper inte ett skit!  När man dessutom ringer fertilitetskliniken för att det är dags att börja med sprutor igen och de har sommarstängt i 9 dagar till känns det riktigt tungt. Nu checkar jag ut och ska försöka tänka på annat till nästa cykel, men det är inte det lättaste.

Jag försöker gå vidare i livet, hitta utmaningar som lyfter mig. Se det positiva istället för det negativa, men just idag (läs de senaste dagarna) har det vart svårt. Snart är jag på banan igen, det hjälper att skriva av sig lite…..

8 tankar på “Jobbiga dagar med många funderingar ”

  1. Den fysiska smärtan är oftast lättare att bära och hantera än den psykiska, iallafall för mig. Ibland när den psykiska smärtan blir alltför stor så vill jag bara krypa ur skinnet och försvinna. Men vid den fysiska smärtan så finns det oftast smärtlindring som kan hjälpa.

    Svara

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: