Jämmer och olycka

image

Igår var det inte riktigt vår dag kan man väl säga. Tror att vi vaknade lite på fel sida, hela familjen.

Gör oss i ordning och packar ihop husbilen för att åka till mantorp.  Efter en liten stund hör jag att husbilen låter inte riktigt som dagen innan. Efter en stund hörs det tydligt, något är fel….
Ä
Jag börjar felsöka, knäpper loss mig och hoppar upp på övervåningen och inser att någon glömt att stänga ett fönster, denna någon är fortfarande okänd. Notera dock att det inte var jag eller Smilla.

När jag får upp rullgardinen ser jag till min fasa att fönstret var borta. Nu blev jag arg uppgiven ledsen och rädd på samma gång. Vad skulle vi säga till Carro och Marcus som vi lånat husbilen av? Hur skulle vi lösa detta.

Hela dagen gick åt till att leta fönster och ordna en tillfällig lösning. Prata med försäkringsbolag och Carro. Gissa om jag har dåligt samvete? Här får vi låna deras fina husbil och så har vi sönder den!!!!

Kontentan blev att våra  sommarkassa blev betydligt mycket mindre då ett specialbeställt  plastfönster från Tyskland kostar mycket…. Dagen försvann och vi åkte åter till campingen.

image

Förlåt kära vänner och tack för att ni är så förstående ❤?

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: