Hur mår jag egentligen? – Vecka15

Det har ju vart långt emellan inläggen här på bloggen och som alltid finns det en anledning till allt. Min anledning nu har ju vart att jag helt enkelt har mått för dåligt, jag har inte kunnat lägga min energi på att ens börja tänka på vad jag skulle vilja skriva om. All energi har gått till att klara av en vardag och att få i mig så den lilla plutten som växer i mig ska fortsätta att göra det.

Min dagar har varierat mellan att kräkas eller ha ibs-ont i magen med kramper och diarréer, sedan toppar man med det konstanta illamåendet som jag ännu inte blivit av med, även om jag nu inte kräks varje dag längre så händer det ofta. På allt detta har jag nu även ont i fogarna, men det är som jag sa till min läkare inte det värsta problemet utan det är illamåendet. Tänk dig att gå omkring och vara åksjuk i princip hela tiden……. Jag är nu sjukskriven som ni förstår, finns inte en chans att jag ska klara av mitt arbete i nuläget. Jag blev sjukskriven för illamåendet och kräkningarna, samt att mitt blodtryck börjat vandra uppåt. Detta oroar dem så nu är det blodtryckskontroller 1 gång i veckan som gäller.

Jag kämpar vidare och är så glad att jag har en liten bebis som växer i mig och känslorna blir ibland övervällande, samtidigt som jag är rätt så bitter över att må så dåligt. Det är tur att jag har en make och familj som alltid ställer upp =)

Kram på er

1 tanke på “Hur mår jag egentligen? – Vecka15”

  1. Tycker så synd om dig som skall behöva ha din IBS mage mitt upp i allt =( Hoppas verkligen ditt illamående försvinner snart! Så vi kan åka på Spa, hihi;)
    Svar: Jamen gud så galet verkligen! Likaså med Penny Dreadful, haha! Har du sett Orphan Black & Salem då? Om inte så kommer du gilla dem 🙂 Ja jag har allt sett att den funnits på Netflix men kollade aldrig trailern men när jag gjorde det så var jag ju såld,haha, så nu har jag strecktittat så jag är i fas för imorgon kommer nytt avsnitt ut, jippie!

    Svara

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: