Hotellmys i Stockholm – Hotel Kung Carl

I torsdags åkte jag och mannen till Stockholm för att få lite egentid och gå på ett Releaseparty.

Releasepartyt med Mshop som lanserade en ny kollektion var bra, men att få hänga tillsammans med mannen var det bästa.

Vi fick ett fint deluxe rum med badkar på rummet, eller rättare sagt i rummet. Jag hann nog bada 3 gånger under vårt dygn där, behöver jag säga att jag älskar att bada? Vi har badkar hemma med, men det blir inte av att jag badar så ofta här hemma.  Tack Hotel Kung Carl för ett urmysigt hotellrum =)

Här kommer lite bilder från i torsdags!

 

Kungsträdgården i körsbärsblom
Började med att gå till de vackra Körsbärsträden i Kungsträdgården

IMG_7100

IMG_7102

IMG_7113

IMG_7124

IMG_7136

IMG_7143
Det fina hotellrummet

IMG_7148

IMG_7201
Kvällens outfit =)Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: