Hormonbehandling: cykeldag 26

Idag är det fredag och fredag för oss innebär inte det alltid ledig helg. Denna helgen jobbar vi…..

Med hormonbehandlingen gick det inte så bra. Man sa i måndags att man utesluter att tabletter fungerar och att nästa och sista steget innan IVF blir att stimulera ägglossning ned hjälp av hormoner i sprutform. Så nu ska jag sätta igång mensen med hjälp av tabletter, men jag drar mig för att börja med tabletterna då jag mår så konstigt när jag äter dem. Blir väldigt deppig faktiskt.

När jag sedan får min mens ska jag börja med sprutor. På den tredje dagen ska jag börja med att dagligen ta 45 Enheter Puregon. Tills dess att jag får ägglossning. Hoppas verkligen att det ska funka nu.

Tanken på att behöva göra IVF känns jobbig och jag vill liksom inte riktigt tänka på det än.

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: