Hemma Vabbar med liten sjukling 

Idag har vi vart hemma, Smilla är förkyld. Trött, snorig och lite feber till och från. Det roliga med barn är att de emellanåt blir rätt pigga trots att de är sjuka. Idag bakade vi supersnabba muffins under en sådan period. Det är roligt att göra henne lite extra glad nu när hon är lite emlig. De var väldigt supergoda. Smilla valde att dekorera sin med lite frosting, grädde och godis. Själv valde jag att göra en muffla ? alltså en semla av min muffins. Den blev så god. Blev imponerad att det blev så gott och ändå var det helt laktosfritt och glutenfritt.

På förmiddagen åkte vi även ut en sväng med bilen och hämtade matkassar på ica. Så smidigt! Jag bäddade ner Smilla i baksätet (givetvis fastspänd i bilstol) med filt och film på plattan. Där satt hon nöjd och behövde inte lämna bilen en endaste gång ?

Nu är både mamma och dotter trött så godnatt på er ?

3 tankar på “Hemma Vabbar med liten sjukling ”

 1. Hej,
  En Google-sökning förde mig hit.?
  Jag har pcos och har just tagit min första ”kur” med letrozol och väntar spänt på om det blir något pluss på Stickan. Lästa tidigare inlägg om att du också fått stimuleringshjälp.
  Ville bara säga hej. ?

  Svara
  • Hej Evelina!

   Välkommen hit, hoppas av hela mitt hjärta att det ska gå bra för dig! Ja jag har gått igenom behandlingar med pergotime letrozol och nu sist sprutor puregon 😉 Fråga gärna om det är något du undrar något.
   Kram

   Svara

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: