Formex 2015 Nordic Essence

I Lördags var jag på Formex för att samla inspiration. Om jag blev inspirerad? Ja, det kan du tro. Det kommer att komma fler inlägg om formex och olika valda delar som jag valt att fördjupa mig lite mer i. Nu berättar jag mer övergripande om mässan.

Jag kom tidigt till Formex för att hitta en bra parkering, vara i tid till det mötet ett viktigt, än så länge hemligt möte. Efter mötet som hölls på pressavdelningen åt jag lite lunch. Efter lunchen började sökandet efter fina saker att fota och eventuella samarbeten för framtiden =).

Material som var återkommande under mässan var naturmaterial så som trä, betong, metaller. Samtidigt fanns det inslag med vågade färger och glas. Det var en spännande mässa som jag tar med mig massor med inspiration från.

Här kommer lite bilder från mässan!

Betongbord av iO scandinavia

Betongbord av iO scandinavia

Inredning från Jakobsdals i gråskala, väldigt fina naturfärger

Inredning från Jakobdals i gråskala, väldigt fina naturfärger

Metaller i kopparfärger är fortfarande populärt, dessa är från Edelweiss

Metaller i kopparfärger är fortfarande populärt, dessa är från Edelweiss

Lustiga färgglada fiskar från CHIVE

Lustiga färgglada fiskar från CHIVE

Snyggt! Gråskalor blandat med färgklickar - detta från Svanefors

Snyggt! Gråskalor blandat med färgklickar – detta från Svanefors

Snygga ljusstakar från FREEMOVER

Snygga ljusstakar från FREEMOVER

Blev lite förvånad när jag såg denna Tomte från Swedishdesigners, men det var en del jullpynt på formex.

Blev lite förvånad när jag såg dessa Tomtarna från Nääsgränsgården, men det var en del julpynt på Formex

Leave a Comment