Formex 2015 Nordic Essence

I Lördags var jag på Formex för att samla inspiration. Om jag blev inspirerad? Ja, det kan du tro. Det kommer att komma fler inlägg om formex och olika valda delar som jag valt att fördjupa mig lite mer i. Nu berättar jag mer övergripande om mässan.

Jag kom tidigt till Formex för att hitta en bra parkering, vara i tid till det mötet ett viktigt, än så länge hemligt möte. Efter mötet som hölls på pressavdelningen åt jag lite lunch. Efter lunchen började sökandet efter fina saker att fota och eventuella samarbeten för framtiden =).

Material som var återkommande under mässan var naturmaterial så som trä, betong, metaller. Samtidigt fanns det inslag med vågade färger och glas. Det var en spännande mässa som jag tar med mig massor med inspiration från.

Här kommer lite bilder från mässan!

Betongbord av iO scandinavia
Betongbord av iO scandinavia
Inredning från Jakobsdals i gråskala, väldigt fina naturfärger
Inredning från Jakobdals i gråskala, väldigt fina naturfärger
Metaller i kopparfärger är fortfarande populärt, dessa är från Edelweiss
Metaller i kopparfärger är fortfarande populärt, dessa är från Edelweiss
Lustiga färgglada fiskar från CHIVE
Lustiga färgglada fiskar från CHIVE
Snyggt! Gråskalor blandat med färgklickar - detta från Svanefors
Snyggt! Gråskalor blandat med färgklickar – detta från Svanefors
Snygga ljusstakar från FREEMOVER
Snygga ljusstakar från FREEMOVER
Blev lite förvånad när jag såg denna Tomte från Swedishdesigners, men det var en del jullpynt på formex.
Blev lite förvånad när jag såg dessa Tomtarna från Nääsgränsgården, men det var en del julpynt på Formex

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: