Det som inte får hända har hänt! – En brandman har dött

En blåljuskollega har avlidit, dödad av en förbipasserande bil på en olycksplats.

Jag kan inte uttala mig om hur det var på plats denna aktuella olycka, jag var inte där. Dock kan jag berätta om det jag själv upplevt. Många gånger upplever jag att folk som passerar en olycka inte tänker till och passerar alldeles för fort. Det är väldigt obehagligt att jobba i en sån otrygg miljö. Vet även många andra blåljuskollegor som upplever samma sak.

Jag ber er nu att tänka er för när ni passerar en olycka och sänk farten, var uppmärksam och när du tycker att du sänkt farten sänk den ytterligare!

Mina tankar går till blåljuskollegans anhöriga och arbetskamrater, beklagar sorgen. Det som hänt får inte hända! Kramar till er ❤

Tack på förhand!

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: