Det finns allt att göra…

20160822_190537

Hej hej, blogginläggen lyser med sin frånvaro, men det finns en förklaring. Den enkla förklaringen är att det bara finns 24-timmar på ett dygn! Det är planering av event, klädförsäljning, heltidsjobb ett hem och en familj.

Måste prioritera och då blir det så att bloggen blir lidande. Vårat event  närmar sig med stormsteg och i och med det är det mycket pyssel, missförstå mig rätt. Det är så roligt att planera och verkligen genomföra allt. Jag längtar tills Linda kommer upp och vi får sätta en sista touch på allt!

Samtidigt som allt detta har jag som målsättning att sätta igång med min träning igen, jag mår så mycket bättre när jag är igång i både kropp och knopp.

Vi mår annars rätt så skapligt i familjen, frånsett från några snörvlande näsor.

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: