Dålig på att uppdatera 

Det har vart tyst här ett tag och jag vill förklara varför.

Jag har väl inte mått jättebra med all gravidhormoner. Dessutom har vi haft magsjukan på besök. Vi håller nu på att  återhämta oss och samla ny energi. 

Just nu går hjärnan på högvarv och jag kastas mellan hopp och förtvivlan. Ena stunden tror jag att det ska sluta som sist med missfall och ibland hittar jag ett lugn att detta kommer att gå vägen. Men det går enormt fort mellan topparna och dalarna och jag är nog inte den lättaste människan att ha och göra med….

Kram på er

2 tankar på “Dålig på att uppdatera ”

  1. Skickar över många kramar till dig. Hoppas att de busiga hormonerna snart går över och lämnar kvar allt det mysiga som händer när man väntar bebis.

    Kram Kram fina Linda

    Svara

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: