Cykledag 21: Symtom och trasig mobil

Hej!

Dagen har jag spenderat på världens bästa jobb, på ambulansen!

Jag har kanske mått bättre ändå, just nu känns det som att jag har en massa graviditetssymtom utan att vara gravid. Tydligen rätt så vanligt när man tagit ovitrelle.

Kommer ni ihåg eventet jag anordnade tillsammans med Linda från LM-event? På kvällen skulle jag gå på toaletten och så hade jag mobilen i fickan och vad händer när jag sätter mig på toaletten, jo telefonen rasar i golvet och naturligtvis går skärmen sönder! Så surt! Nu har jag äntligen fått ändan ur vagnen och skickat in den för lagning, men jag saknar redan min mobil. Tänk att man kan bli så fäst vid en telefon, men jag har ju verkligen allt i den. Det ska ta lite mer än en vecka innan jag får tillbaka min telefon och under tiden har jag en lånetelefon. Blää för den säger jag bara som jag längtar tills min telefon hittar hem igen.

Nu ska jag njuta av en ledig kväll tillsammans med dottern, då maken jobbar kväll.

 

red… blev inte så mycket ledigt då jag fick 1 timme och 40 min övertid. Nu ladda för nya tag imorn!

2 tankar på “Cykledag 21: Symtom och trasig mobil”

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: