Bloggadventskalender: min favvojullåt är

Ingen specifik, men älskar alla gamla klassiska så som tänd ett ljus, jul jul, strålande stjärna osv. Anledningen  till att jag älskar dem är nog för att vi alltid sjöng dem på julkonserterna på gymnasiet. Även innan detta på luciatåg och liknande. Jag älskar att sjunga dem och de blir aldrig förlegade eller tråkiga att sjunga.

Jag gick nämligen musikestetiska på gymnasiet och varje år hade vi julkonserter och jag älskade dem. Vi övade i månader innan och sen hade vi konserter i 3 dagar. Det var så roligt att tillsammans med så många andra röster få skapa sina versioner av dessa klassiker.

Kanske är det dags för denna mamma att börja sjunga i kör igen? Om jag ändå hade tid för det…

Nu väntar strax sängen gör denna tjejen

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: