Bloggadventskalender: Dagen då allt förändrades

Det låter säkert klyschigt men den största dagen och den mest efterlängtade dagen i mitt liv är den dagen som jag fick äran att bli din mamma Smilla. Efter en lång och lite besvärlig graviditet och en förlossning som inte riktigt avslutades som vi hoppades, så kom du.

Lite svullen när jag blev inskriven
Lite svullen när jag blev inskriven
Efter många timmar blev det kejsarsnitt
Efter många timmar blev det kejsarsnitt
Stolt pappa klipper navelsträngen
Stolt pappa klipper navelsträngen
Stolt mamma med sin tjej
Stolt mamma med sin tjej

Jag har aldrig kännt så mycket kärlek till en människa och sån stolthet som jag kände då. Du var vår och tillsammans har mamma och pappa skapat denna underbara lilla tjej. Nu har du i dagarna hunnit bli hela 4 år och jag är fortfarande lika stolt över att få vara din mamma och kommer alltid att vara det!

Den dagen du kom in i mitt liv, var den dagen då allt förändrades. För då blev jag inte bara Linda längre utan jag blev din mamma, och det är det bästa jag har gjort ♡

Tack för att jag går vara din mamma ♡
Tack för att jag får vara din mamma ♡

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: