Bildbomb – Barnvagnen – Emmaljunga Viking

Ja som jag berättat om i tidigare inlägg så var vi på Babyproffsen i Barkarby och köpte oss eller rättare sagt lillasyster en vagn förra helgen.

Barnvagnsälskare som jag är bad jag maken fotografera vagnen i det fina vädret som var dagen efter 🙂 så här kommer en bildbomb! En recension kommer när vagnen använts ett tag 😉

Regnskydd och dyna är från Elodie details – Apple of my eye

Skötväska från SkipHop som fick bäst i test

Smidigt att kunna fästa babyskyddet på, vårt Babyskydd är Bezafe izi Go

Jag längtar så efter att få börja använda vår fina vagn. Dessutom måste jag säga att jag är glad att vi inte valde en svart vagn utan vågade på ”lite” färg. Gillar verkligen färgerna dels gillar jag de bruna lädret och sedan är liggdelen i färgen olive och sittdelen i timber.

7 tankar på “Bildbomb – Barnvagnen – Emmaljunga Viking”

 1. Hej,

  Grattis till graviditeten, sent att skriva det, men första gången jag lämnar en kommentar. Jag har pcos, blev gravid med letrozol och ägglossningsspruta maj 2016, födde i februari min dotter. Fick hjälp av Sahlgrenska reproduktionsmedicin. Jag funderat redan nu på ett till barn och hur jag ska gå tillväga för att också bli fyra. Vi kommer inte försöka nu, utan först njuta av vår dotter. Men, jag kan inte låta bli att fundera på hur jag ska bli gravid, kanske för att det tog över 2 år att bli gravid med min dotter. Min fråga är, får man hjälp igen av Sahlgrenska eller måste man vända sig till privat mottagning? Hur fungerade det för dig?

  Grattis igen, måste kännas fantastiskt!

  Mvh Lollo

  Svara
  • Stort tack, det känns fortfarande lite overkligt ?.

   Jag fick hjälp av landstinget för syskonbehandling med hormoner. Skulle det behövas ivf skulle vi fått betala detta själva dock. Men vet att det skiljer sig mellan landstingen.

   Mitt råd är att ringa dit och höra med dem så slipper du fundera på det.

   Jag är så glad att du följer mig här och stort lycka till på resan, när ni bestämmer er för syskon.

   Kram

   Svara

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: