Att få vara din mamma – Morsdag

Att få vara just din mamma måste vara det mest fantastiska som hänt mig. Att sedan tänka tanken att jag snart ska vara tvåbarnsmamma och få ännu ett litet mirakel precis som du är obegripbart. Känns så nära men ändå så långt bort.

Jag vill tacka dig min kära lilla unge för den fina dagen du har gett mig idag, med lite hjälp av min make så klart. Det mesta har du dock gjort själv då maken jobbade natt och sov bort hela dagen gick upp och åkte iväg och jobbade igen.

Jag är lyckligt lottad som har en sådan fin familj och jag älskar er mer än ord kan beskriva.

Igår redan fick jag en fin blombukett och i morse när jag vaknade fick jag meddelande av mannen där han skriver att han tvättat min bil! Tack Älskling!

 

För att inte tala om hur jag blev väckt av en tassande femåring med paketet i handen så glad och stolt att hon fått i uppdrag att fira mamma med paket på morgonen så att hon vaknade kl 7 istället för runt 8.30 som hon brukar.

Dagen har sedan rullat på med utelek på förmiddagen (läs jag sitta på en stol) och lunch ute och avslutas med middag, soffhäng och filmmys med bästaste tjejen.

 

På samma gång vill jag tacka min egna mamma för att hon är hon och säga grattis på morsdag, älskar dig! Sedan ett stort grattis till alla andra mammor i hela världen, ni är fantastiska.

1 tanke på “Att få vara din mamma – Morsdag”

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: